Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

VIDEO pri fotkách! SIGMA REALITY exkluzívne ponúka na predaj skutočne priestranný 4 izbový rodinný dom na skvelej adrese. Nachádza sa na okraji obce Spišský Hrušov, obci obkolesenej horami ale aj malebnými poliami.

DOM: Úžitková plocha tohto murovaného dvojpodlažného domu je 195 m2 a ďalších 18 m2 má garáž, ktorá je jeho súčasťou. Prízemie je o výmere 115 m2, podkrovie 80 m2. Úložný priestor, ktorého nikdy nie je dosť v rámci domu, vám poskytne aj povala. Dom prešiel významnou rekonštrukciou v r. 2020, kde sa menili nové rozvody elektriny a plynu na prízemí a v r. 2023 sa menili nové rozvody elektriny a plynu na poschodí. V tom istom roku t.j. 2023 prebehla aj rekonštrukcia kúpeľne a toalety na poschodí a taktiež bola položená nová bazénová izolácia na balkónoch + nová terasová podlaha. Vykurovanie v dome je zabezpečené prostredníctvom nového plynového kotla a radiátorov.  Romantické čaro pri zimných večeroch Vám pomôže vytvoriť kozub s prieduchmi na poschodie, ktorý je vyvložkovaný a spĺňa všetky predpisy.

DISPOZÍCIA: Dom je dvojpodlažný, pričom na prízemí sa nachádza vstupná hala s úložným priestorom, samostatná kúpeľňa s toaletou. Priestrannú dennú časť domu tvorí obývacia izba s výstupom na terasu s nádherným výhľadom na okolitý kraj, kuchynská časť spojená s komorou a jedálenská časť. Na poschodí sa nachádza spálňa, 2 izby, chodba s úložným priestorom z ktorej je aj výstup na povalu.  Dom sa predáva zariadený (viď. fotografie). 

POZEMOK: Dom disponuje priestranným pozemkom v celkovej výmere 1478 m2. Táto veľkorysá výmera pozemku dáva možnosť novému majiteľovi využiť daný priestor či už na vytvorenie oázy relaxu ako napr.: bazéna, sauny alebo sa môže zamerať na pestovanie rôzného druhu ovocia a zeleniny.  Na pozemku sa okrem rodinného domu nachádza aj studňa s úžitkovou vodou.

IS: Verejná voda, kanalizácia, plyn a elektrina

LOKALITA: – tichá lokalita mimo hlavnej cesty – výborná občianska vybavenosť v tesnej blízkosti: základná škola s materskou školou, autobusová zastávka, potraviny, domáce potreby, reštaurácia atď.. – v blízkosti je dostatok príležitostí na šport, prechádzky v prírode, bicyklovanie....

CENA: V RK.

Bližšie info v RK alebo na tel. č. 0907 392275.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1478 m2
Typ zeme:
prevažne rovná
Úžitková plocha:
195 m2
Zastavaná plocha:
133 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
4
Energetický certifikát:
žiadne
Loggia:
áno
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Špajza:
áno
Rok výstavby:
2002
Rok poslednej rekonštrukcie:
2023
Rok kolaudácie:
2004
Počet poschodí od prízemia vyššie:
1
Počet logií:
2
Počet terás:
1
Počet garáží:
1
Vykurovanie - lokálne:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Andrea Rerková, RSc.

Ing. Andrea Rerková, RSc.

majiteľ

  • Slovensky

Špecialista na byty a domy v oblasti SNV a okolie. Danej problematiku sa venujem už 10 rokov.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti