Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

EXKLUZÍVNE 2-izbový byt, centrum mesta Sp. Nová Ves

Obec: Spišská Nová Ves
Okres: Spišská Nová Ves
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
92 000 €

Popis nehnuteľnosti

SIGMA REALITY , s.r.o Vám predstavuje jedinečnú príležitosť stať sa majiteľom 2-izbového bytu v srdci mesta Spišská Nová Ves, ktorý Vás zaujme nielen svojou polohou ale aj praktickou dispozíciou a možnosťou osobnej úpravy interiéru.

Byt je teplý a útulný, prešiel len čiastočnou rekonštrukciou, budúci majiteľ si tak môže byt prispôsobiť podľa svojich predstáv a vytvoriť si tak priestor, ktorý bude odrážať jeho osobnosť a štýl. V kuchyni a obývačke sú plastové okná v detskej izbe je tzv. francúzsky balkón, na chodbe sa nachádza praktická vstavaná skriňa, ktorá poskytuje dostatok úložného priestoru, v kúpeľni je murované jadro.

Tento 2-izbový byt sa nachádza na 3. poschodí panelového bytového domu. Úžitková plocha 62 m2 je rozdelená na samostatnú kuchyňu, obývačku, útulnú spálňu, kúpeľňu a WC. K bytu prislúchajú 2 pivnice o rozlohe 3,80 m2, nachádzajúce sa v suteréne bytového domu.

Byt sa nachádza v centre mesta, kde máte na dosah všetky dôležité služby- úrady, obchody, školu, škôlku a pod. , všetko potrebné pre komfortný mestský život je tu doslova na dosah ruky.

Cena 92.000,- €

Bližšie info v RK alebo na tel. č. 0907 392275

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
62 m2
Skladová plocha:
3.8 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
2
Energetický certifikát:
žiadne
Typ budovy:
tehla
Poschodie:
3
Celková plocha:
65.8 m2
Orientácia:
severozápad
Vykurovanie - centrálne:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Andrea Rerková, RSc.

Ing. Andrea Rerková, RSc.

majiteľ

  • Slovensky

Špecialista na byty a domy v oblasti SNV a okolie. Danej problematiku sa venujem už 10 rokov.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti